Trainingen

Trainingen

Als gecertificeerd trainer versterk ik organisaties door kennis, kunde en inzicht van vrijwilligers, werknemers en leidinggevenden te vergroten. Of het doel nu is om de samenwerking binnen je team te verbeteren, inclusievere selectiegesprekken te voeren of te werken aan een open feedback-cultuur: ik ontwikkel trainingen-op-maat, waarin ik de doelen van de organisatie met de behoeftes van de deelnemers verbind. Trainingen die ik heb gegeven zijn o.a. 

  • effectieve selectiegesprekken
  • feedback geven en ontvangen
  • breed gedragen besluitvorming
  • besturen voor beginners
  • introductie tot diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid

Deelnemers aan de trainingen waarderen dat ik oog heb voor iedereen, mijn inspirerende trainersstijl en de gedegen inhoudelijke basis.

Referenties

Mette heeft voor verschillende teams binnen Both ENDS een feedbacktraining georganiseerd. De trainingen waren een groot succes: Mette heeft ze heel zorgvuldig afgestemd op de behoeften van de organisatie en op flexibele manier aangepast aan het niveau van de deelnemers (meer en minder ervaren in feedback geven en ontvangen). Daarbij heeft Mette een goede balans gevonden tussen theorie en praktijk. Ze kreeg iedereen mee, maakte onze collega's enthousiast en gedreven om (meer) feedback te geven, en is ook nog eens een vrolijke, rustige, gedegen, betrokken, intelligente en opmerkzame trainer. Ik merk dat Mette's training mijn collega's opnieuw warm gemaakt heeft voor feedback en dat is precies wat ik ervan hoopte.
Anneroos Goudsmit

HR MANAGER BOTH ENDS
Ik waardeer de manier waarop Mette een veilige leeromgeving weet te creëren en daarbij veel aandacht heeft voor diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Haar trainingen zijn altijd zorgvuldig uitgedacht en goed gestructureerd. Mette zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is (of wordt gemaakt) om te handelen naar de behoeftes van de deelnemers die in het moment kunnen ontstaan, terwijl ze de leerdoelen van de training niet uit het oog verliest
Melissa Lo-Fo-Wong​

PROJECTLEIDER DIVERSITEIT, INCLUSIE & GELIJKWAARDIGHEID GROENLINKS
Getekend portret van Mette Raaphorst

Certificering

Ik ben gecertificeerd Trainer NOBTRA®. Dat betekent dat ik een erkende trainersopleiding heb afgerond, minimaal 25 dagdelen training heb gegeven aan diverse groepen en me permanent blijf bijscholen. Ook houd ik mij aan de ethische gedragscode van de NOBTRA. 

Opdrachtgevers zijn o.a. TAQT, Both ENDS, GroenLinks en Stem op een Vrouw

Samen werken aan een veilige, inclusieve en effectieve organisatie